
האוזניים האלה עשויות מבצק על בסיס קמח קוקוס והן נטולות גלוטן. הבצק שלהן מאד מוצלח ותוכלו להשתמש בו כל השנה- כתחתית פאי לעוגות, כעוגיות בסגנון שוקולד צ'יפס או כעוגיות ממולאות בכל צורה שתבחרו. הבצק מאד עדין אז עבדו איתו בסבלנות- זה ישתלם לכם!
רכיבים:
2 כוסות שוקולד מריר שבור לחתיכות: אני ממליצה על הסוגים המומתקים עם סוכר קוקוס
1/3 כוס קמח קוקוס
2 כפות סוכר קוקוס/קסיליטול/ 15 טיפות מונק פרוט איכותי
3 כפות שמן קוקוס
1 חלמון ביצה אורגנית
רעיונות למילוי: (כל מילוי אחר גם יתקבל בשמחה)
-
חצי כוס שוקולד (70% לפחות) מגורר + חצי כוס אגוזי מלך/ לוז קצוצים+ 2 כפות שבבי קוקוס
-
שליש כוס ממרח על בסיס אגוזים (לוז, שקדים, קשיו, פיסטוק וכו) + 15 טיפות מונק פרוט / 2 כפות סילאן
-
4 כפות טחינה משומשום מלא + 2 כפות סילאן / 15 טיפות מונק פרוט
אופן ההכנה:
-
לטחון היטב במעבד מזון 2 כוסות שוקולד קצוץ, קמח קוקוס, וסוכר קוקוס לבצק חלק.
-
להוסיף חלמון ביצה ושמן קוקוס ולטחון היטב, אם הבצק לא חלק יש להוסיף עוד שמן קוקוס.
-
לשטח את הבצק על נייר אפיה, להניח נייר אפיה נוסף ולרדד לעובי של כרבע סנטימטר.
-
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
-
להניח על מרכז כל עיגול כפית מהמילוי הנבחר ולסגור את העיגול למשולש.
-
להניח את המשולשים על נייר אפיה אקולוגי.
-
לאפות בחום של 180 מעלות כ 8 דקות.
-
אפשר לפזר על האוזניים שבבי קוקוס/סוכר קוקוס טחון/קסיליטול טחון לקישוט.