צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

אוזני המן מקמח קוקוס ללא גלוטן

האוזניים האלה עשויות מבצק על בסיס קמח קוקוס והן נטולות גלוטן. הבצק שלהן מאד מוצלח ותוכלו להשתמש בו כל השנה- כתחתית פאי לעוגות, כעוגיות בסגנון שוקולד צ'יפס או כעוגיות ממולאות בכל צורה שתבחרו. הבצק מאד עדין אז עבדו איתו בסבלנות- זה ישתלם לכם!

רכיבים:

2 כוסות שוקולד מריר שבור לחתיכות: אני ממליצה על הסוגים המומתקים עם סוכר קוקוס
1/3 כוס קמח קוקוס 
2 כפות סוכר קוקוס/קסיליטול/ 15 טיפות מונק פרוט איכותי
3 כפות שמן קוקוס
1 חלמון ביצה אורגנית

רעיונות למילוי: (כל מילוי אחר גם יתקבל בשמחה)
  • חצי כוס שוקולד (70% לפחות) מגורר + חצי כוס אגוזי מלך/ לוז קצוצים+ 2 כפות שבבי קוקוס
  • שליש כוס ממרח על בסיס אגוזים (לוז, שקדים, קשיו, פיסטוק וכו) + 15 טיפות מונק פרוט / 2 כפות סילאן
  • 4 כפות טחינה משומשום מלא + 2 כפות סילאן / 15 טיפות מונק פרוט

אופן ההכנה:
  1. לטחון היטב במעבד מזון 2 כוסות שוקולד קצוץ, קמח קוקוס, וסוכר קוקוס לבצק חלק.
  2. להוסיף חלמון ביצה ושמן קוקוס ולטחון היטב, אם הבצק לא חלק יש להוסיף עוד שמן קוקוס.
  3. לשטח את הבצק על נייר אפיה, להניח נייר אפיה נוסף ולרדד לעובי של כרבע סנטימטר.
  4. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
  5.  להניח על מרכז כל עיגול כפית מהמילוי הנבחר ולסגור את העיגול למשולש.
  6. להניח את המשולשים על נייר אפיה אקולוגי.
  7. לאפות בחום של 180 מעלות כ 8 דקות.
  8. אפשר לפזר על האוזניים שבבי קוקוס/סוכר קוקוס טחון/קסיליטול טחון לקישוט.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים