צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

אורז אדום בארומה חמאתית

אומרים שהאורז האדום הוא "הקינואה החדשה". מדובר בזן מיוחד של אורז מלא המכיל שלל ויטמיני B וסיבים תזונתיים. מתכון טוב למניעת עצירות, מעי רגיז, מיגרנה וקנדידה.
רצוי להשתמש בחמאה מזוככת הנקראת "גהי" או "סמנה" שהיא בעלת איכויות בריאותיות מעולות.
 
רכיבים (8 מנות):
 
 2 כוסות אורז אדום (רצוי להשרות במים וכף מלח כשעתיים).
1 בצל קצוץ דק.
כפית מלח הימלאיה או herbamare.
כף שמן זית.
4 כוסות מים רותחים.
100 גרם חמאה.
4 כפות פפריקה מתוקה.
 
אופן ההכנה:
 
1.    מאדים את הבצל בסיר ללא שמן עד שהוא שקוף.
2.    מוסיפים אורז, מלח, שמן ומים. מביאים לרתיחה ומנמיכים.
3.    מבשלים בסיר מכוסה כחצי שעה עד שהמים מתאדים לגמרי. אם רואים שהאורז עוד לא מוכן יש להוסיף עוד מעט מים רותחים ולהמשיך לבשל. בגמר הבישול מוסיפים את החמאה והפפריקה ומערבבים היטב.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים