גלידת אסאי ותאנים ( 4 מנות)
1 חבילת אסאי קפוא
4 תאנים גדולות בדוקות (אפשר להחליף בבננה גדולה או בכוס קוביות פאפאיה)
200 מ"ל קרם קוקוס
רבע כפית גרגרי וניל
קורט מלח הימלאיה דק
לאוהבי המתוק: 10 טיפות סטיביה/2 כפות מייפל / 2 כפות סילאן
מעט מים- לפי הצורך
אופן ההכנה:
-
טוחנים היטב את כל הרכיבים למרקם הומוגני
-
אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מים ולהמשיך לטחון
-
למזוג לתבניות ארטיק ייעודיות ולנעוץ מקל ארטיק
-
להקפיא לייצוב
-
כדאי להוציא כ 5 דקות לפני האכילה.