צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

לחם סודה משגע

אני מזהירה אתכם- מהרגע שתכינו את הלחם הזה, לא תירצו להפסיק לאכול. ניתן למרוח עליו כל ממרח שאתם אוהבים. הוא טעים במיוחד עם חמאה וגם עם חמאה ודבש (לא מחומם כמובן), וגם עם ריבת משמשים ביתית, וגם עם רוטב פסטו וגם עם טחינה משומשום מלא מעורבבת עם דבש או סילאן... בקיצור- מה שתשימו יהיה טעים. כבר אמרתי לכם להיזהר?
 
רכיבים (10 פרוסות)
 
 
2 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כוס קמח קינואה.
1 כוס קמח שיבולת שועל.
 
או

2 כוסות קמח כוסמין מלא
חצי כוס קמח אורז מלא.
 1.5כוסות קמח שיבולת שועל.

או
2 כוסות קמח כוסמין מלא
2 כוסות קמח שיפון

ובנוסף:

כפית סודה לשתיה.
כפית שטוחה מלח הימלאיה או herbamare.
300 מיל' יוגורט עיזים/סויה/שקדים/קשיו ללא סוכר
4 כפות שמן זית מכבישה קרה.
כף סוכר קוקוס/ 12 טיפות סטיביה איכותית (לא חובה להמתיק).
1 ביצה אורגנית או 3 כפות רסק תפוחים
שומשום / פתיתי שיבולת שועל / קצח לזריה

 
אופן ההכנה:
 
1.   שמים בקערה את הקמחים ,את הסודה לשתיה והמלח.
2.   מוסיפים את שאר המרכיבים לקמח.
3.   מערבבים הכול רק עד אחידות- זהירות לא לערבב יתר על המידה.
אם התערובת לא דביקה יש להוסיף עוד יוגורט.
4.   מניחים את התערובת בתבנית מאורכת  (אינגליש קייק)  על נייר אפיה אקולוגי , זורים שומשום /קצח/ שיבולת שועל בנדיבות.
5.   מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לחצי שעה (זהירות שלא יתייבש מדי)
6.   פורסים ומורחים מה שאוהבים


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים