עוגה יוקרתית, שקוצרת מחמאות ואנחות. מעולה לרגישים לגלוטן, לבעלי מעי רגיש, למניעת סרטן, לספורטאים, לחיזוק הערמונית, לנשירת שיער,
PMS, כיבים עיכוליים, אוסטאופורוזיס, אקנה, אסתמה, לפריון, ואפילו לסוכרתיים מותרת חתיכה אם מכינים עם סטיביה/מונק פרוט נוזלי. העוגה אפילו נטולת גלוטן ומאד מזינה!
מרכיבים (12 פרוסות):
200 גרם אגוזי פקאן שבורים גס.
100 גרם אגוזי קשיו.
100 גרם אגוזי לוז שבורים לחצי.
200 גרם צימוקים אורגניים.
7 כפות קמח בננה ירוקה/ קמח שיבולת שועל/ קמח שקדים או שקדים טחונים למרקם של קמח.
3 כפות סוכר קוקוס/ 12 טיפות סטיביה טבעית/מונק פרוט נוזלי (לי זה טעים בלי המתקה כלל).
100 גרם שוקולד מריר איכותי 70% מוצקי קקאו לפחות, שבור לפיסות קטנטנות בגודל של שוקולד צ'יפס.
2 ביצים אורגניות.
אופן ההכנה:
1.
מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת תערובת דביקה.
2.
שמים נייר אפייה בתבנית "אינגליש קייק".
3.
מניחים את התערובת על נייר האפייה.
4.
אופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
5.
מוציאים והופכים את העוגה על נייר האפיה.
6.
כשהעוגה מצטננת לחלוטין, עוטפים בניי האפיה ואז בנייר כסף ומקפיאים.
7.
מגישים את העוגה הישר מהמקפיא - ע"י פריסה לפרוסות דקות.