צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

סלט כרובית וברוקולי עם אגוזי מלך

סלט זה מכיל קומפלקס של רכיבים נוגדי סרטן. עגבניות השרי והברוקולי נמצאים יחד בסינרגיה ומעצימים זה את תכונותיו של האחר. הכרובית והברוקולי בני משפחת המצליבים נוגדת הסרטן הידועה ואגוזי המלך שמכילים אומגה 3, מתחברים יחד לסלט בריאותי מאין כמוהו. העדיפו ירקות אורגניים ואם אין באפשרותכם- עדיין כדאי לצרוך את המצליבים הללו בכל מקרה.
 
רכיבים  (6 מנות):
 
1 כרובית טרייה מופרדת לפרחים.
1 ברוקולי טרי מופרד לפרחים.
10 עגבניות שרי חצויות.
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים.
שלוש כפות שמן זית.
חצי כפית מלח הימלאיה או herbamare .
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מים רותחים (מרתיחים ומנמיכים כעשרים דקות) או בסלסילת אידוי.
2. מסננים ומצננים.
3. חותכים לחתיכות בינוניות ומוסיפים את שאר החומרים.
4. מערבבים ומגישים.

כדאי להשרות את הברוקולי והכרובית במי מלח לכצי שעה ולשטוף. לאחר מכן לבדוק היטב כי הירקות האלה מאד טעימים גם לחרקים....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים