צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

פשטידת ברוקולי

בעיני, ברוקולי הוא מלך הירקות- הוא נחשב ללוחם סרטן אמיץ מעבר לשלל הרכיבים התזונתיים שהוא מכיל. אני אוהבת לשים את השומשום בתוך העיסה ולא מעליה אבל אפשר כמובן גם לפזר מעל שומשום לקישוט ולטעם.
 
רכיבים (8 מנות):
 
חבילת ברוקולי קפוא אורגני או 2 צרורות ברוקולי טרי אורגני.
200 גרם בולגרית עיזים אורגנית מפוררת.
200 גרם גבינת צאן קשה מגוררת- רצוי אורגנית או לפחות ללא חומרים משמרים ( של משק יעקבס, בית יצחק, נאות סמדר, צאלה...)
1 יוגורט עיזים 3%.
3 ביצים אורגניות.
חצי כוס שומשום מלא.
 אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הברוקולי הקפוא במים, מרתיחים ומיד מסננים- אם משתמשים בברוקולי טרי מבשלים במים כעשרים דקות עד להתרככות.
2. קוצצים את הברוקולי דק.
3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב,
4. שמים בתבנית אפיה קטנה או בתבניות אישיות (אם זו תבנית חד פעמית חובה לשים נייר אפיה אקולוגי).
5. אופים בחום של 160 מעלות 45 דקות אם זו תבנית או 25 דקות אם זה בתבניות אישיות, עד שהפשטידה יציבה. 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים