שייק טעים עם קריצה מיוחדת בזכות הג'ינג'ר. כדאי לנצל את עונת המנגו, לרכוש כמה שיותר מנגו שאפשר, לקלף, לחתוך ולהקפיא וכך ניתן יהיה ליהנות מהשייק המיוחד הזה גם בחורף! מתאים לסובלים מפיברומיאלגיה, דלקות עיניים, בעיות בעור, אוסטאופורוזיס, מיגרנה,לסובלים מחום ולכל מי שבא לו להתפנק ולקרר עצמו בצורה טעימה ביום חם.
רכיבים (2 מנות):
פיסת ג'ינג'ר טרי.
1 מנגו בשל חתוך.
2 כוסות חלב סויה אורגני לא ממותק.
1 כפית דבש לא מחומם.
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים יחד בבלנדר.
- כדאי להקפיא את המנגו למספר שעות לפני ההכנה כדי לקבל מרקם של ברד. אפשר גם להניח את השייק המוכן במקפיא לשעה, אבל הוא מאד מוצלח גם בלי להקפיא.