קקאו הוא מזון על (
כאן תגלו מדוע). יחד עם מאקה- שורש של צמח הנחשב גם הוא למזון על וידוע כמגביר אנרגיה וכושר פריון ויחד עם שמן קוקוס - עוד מזון על שרבות דובר בו - נוצר שידוך סינרגיסטי מחזק ומעורר פיזית ונפשית. לפניכם מתכון קלי קלות לשוקולד סופר מזין, טעים וטבעוני.
רכיבים: (10 מנות):
חצי כוס אבקת קקאו משובחת (רצוי קקאו RAW אורגני)
קורט מלח הימלאיה דק
כף אבקת מאקה
רבע כוס סירופ מייפל אורגני (אפשר יותר לפי טעמכם האישי)
שליש כוס שמן קוקוס מכבישה קרה (במצב נוזלי)/ חמאת קוקוס- והכי מומלץ תערובת של שניהם.
2 כפות ממרח שקדים טבעי
אפשר לשדרג עם עוד מזונות על כמו: כפית ספירולינה, כפית כלורלה, כפית תערובת אבקת סופרפודס ירוקה, כפית מאקי ברי, חצי כפית מאצ'ה, כפית אבקת אשווגנדה, כפית לוקומה, כפית מסקיט, כפית באובב, כפית לציטין חמניות.
אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיף עוד שמן קוקוס או חמאת קוקוס מומסת.
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב חומרים רטובים.
2. להוסיף את החומרים היבשים ולערבב עד לאיחוד הומוגני
3. לשפוך לתבנית סיליקון בצורה נחמדת (אני השתמשתי בלבבות...)
4. להקפיא לפחות שעתיים לפני השליפה וההתענגות