סלט מעניין ומיוחד. הכרוב נחשב לירק מונע סרטן בהיותו בן למשפחת המצליבים. הסלט עתיר בסידן, סיבים תזונתיים וברזל. מעולה למניעת אוסטיאופורוזיס, סרטן, דלקות פרקים, נשירת שיער, לטיפול בעצירות, מעי רגיש, וכמובן- לכל שוחרי הבריאות.
רכיבים:
חצי ראש כרוב לבן קצוץ דק (ניתן וכדאי להוסיף כרוב סגול ליופי ולבריאות).
שתי כפות שמן שומשום מכבישה קרה.
חצי כוס שקדים קצוצים.
חצי כוס שומשום מלא.
מלח הימלאיה לפי הטעם.
דרך ההכנה:
לפני ההגשה יש להוסיף לכרוב הקצוץ את שאר המרכיבים.
אפשר לקלות מעט ובעדינות את השומשום והשקדים להעצמת הטעם אך זה על חשבון הבריאות...
מעט ובעדינות= כ 10 דקות בתנור בחום של 160 מעלות.