הסלט המיוחד שלפניכם מכיל חלבונים זמינים, ליקופן, אנתוציאנינים, קוורצטין (כל אלה שמות של פיטוכימיקלים- צבענים של הירקות) בעלי סגולות נפלאות ורבות. הסלט טוב לכולסטרול, בעיות בערמונית, סרטן ועצירות.
רכיבים ( 4 מנות ):
1 כוס נבטוטים (מאש, עדשים, אזוקי ועוד).
גמבה אדומה, צהובה או כתומה או גם, גם וגם...
1 מלפפון
רבע בצל סגול.
כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית (בוטנים מרוססים מאד- העדיפו חמאת בוטנים אורגנית בצנצנת זכוכית).
רבע כפית מלח הימלאיה או
herbamare .
אופן ההכנה:
1.
קוצצים דק גמבה, מלפפון ובצל, מוסיפים את הנבטוטים ומערבבים.
2. בקערה גדולה מערבבים נמרצות את חמאת הבוטנים והמלח לאיחוד מלא.
3. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.