צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

סלט נבטוטים בחמאת בוטנים

הסלט המיוחד שלפניכם מכיל חלבונים זמינים, ליקופן, אנתוציאנינים, קוורצטין (כל אלה שמות של פיטוכימיקלים- צבענים של הירקות) בעלי סגולות נפלאות ורבות. הסלט טוב לכולסטרול, בעיות בערמונית, סרטן ועצירות.
 
רכיבים ( 4 מנות ):
 
1 כוס נבטוטים (מאש, עדשים, אזוקי ועוד).
גמבה אדומה, צהובה או כתומה או גם, גם וגם...
1 מלפפון 
רבע בצל סגול.
כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית (בוטנים מרוססים מאד- העדיפו חמאת בוטנים אורגנית בצנצנת זכוכית).
רבע כפית מלח הימלאיה או herbamare .
 
אופן ההכנה:
 
1.  קוצצים דק גמבה, מלפפון ובצל, מוסיפים את הנבטוטים ומערבבים.
2. בקערה גדולה מערבבים נמרצות את חמאת הבוטנים והמלח לאיחוד מלא.
3. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים