הגלידה הזו מלאה במזונות על (super foods) וחוץ מהצבע המרהיב שלה היא תזניק את רמות האנרגיה שלכם. אם אין ברשותכם ספירולינה כחולה השתמשו בירוקה- מבחינה בריאותית אין בינהן הבדל ואז כמובן תהיה לכם גלידה ירוקה...
רכיבים ( 8 מנות):
3 בננות חתוכות
חצי כוס אוכמניות כחולות קפואות או טריות + 2 כפות נוספות
250 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות חמאת שקדים/חמאת קשיו טבעית
כפית אבקת לציטין (לא חובה אך מתחלב מצוין ומזין את המח!)
כפית אבקת מאקה
רבע כפית גרגרי וניל או חצי כפית תמצית וניל טבעית
חצי כפית אבקת ספירולינה כחולה
1/4-1/2 כוס מים- לפי הצורך
אופן ההכנה:
1. טוחנים היטב את כל הרכיבים למעט 2 כפות אוכמניות ומוסיפים מים לדרגת סמיכות בינונית: שלא יהיה נוזלי ושיחליק באיטיות מהבלנדר (כדאי להשתמש בבלנדר עוצמתי כדי להגיע למרקם חלק מאד).
2. להוסיף את 2 כפות האוכמניות ולטחון מעט כך שישארו גושי אוכמניות.
3. לצקת לתבניות של ארטיק ולהקפיא לפחות 3 שעות.
4. להוציא כחמש דקות לפני האכילה.