צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

הסלט הירוק האולטימטיבי

הסלט הזה הוא הכוכב בארוחות שישי במשפחתי. כמה שלא יהיה גדול תמיד יתחסל בשניות. הסוד הוא בקראנציות שהאגוזים נותנים ובשילוב פרי יבש מתקתק עם עלים מגוונים ופריכים. הסלט מעולה לטיפול בעצירות, יתר כולסטרול, סוכרת, נשירת שיער, חולשה חיסונית, זיכרון לקוי.

רכיבים (5-8 מנות):

ראש חסה - אם תמצאו חסה מסולסלת סגולה זכיתם!
חצי צרור פטרוזיליה - רק העלים
חצי צרור כוסברה- רק העלים
נבטים כלשהם (צנונית/ברוקולי/חמניה)
2 בצלים ירוקים קצוצים 
שליש כוס אגוזי מלך/צנוברים/קשיו/פקאן קצוצים 
2 כפות גוג'י ברי מושרים במים מספר דקות ומסוננים/ 2 משמשים מיובשים אורגניים קצוצים
4 כפות שמן זית איכותי
מלח הימלאיה או מלח herbamare 

אופן ההכנה:
1. לשטוף היטב את העלים וליבש היטב 
2. לקצוץ דק דק את הכוסברה והפטרוזיליה
3. לקצוץ את עלי החסה והנבטים
4. לערבב את העלים ולהוסיף בצל קצוץ
5. ממש לפני ההגשה להוסיף את הפרי היבש והאגוזים הנבחרים, לתבל, לערבב היטב ולהגיש.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים