הסלט הזה הוא הכוכב בארוחות שישי במשפחתי. כמה שלא יהיה גדול תמיד יתחסל בשניות. הסוד הוא בקראנציות שהאגוזים נותנים ובשילוב פרי יבש מתקתק עם עלים מגוונים ופריכים. הסלט מעולה לטיפול בעצירות, יתר כולסטרול, סוכרת, נשירת שיער, חולשה חיסונית, זיכרון לקוי.
רכיבים (5-8 מנות):
ראש חסה - אם תמצאו חסה מסולסלת סגולה זכיתם!
חצי צרור פטרוזיליה - רק העלים
חצי צרור כוסברה- רק העלים
נבטים כלשהם (צנונית/ברוקולי/חמניה)
2 בצלים ירוקים קצוצים
שליש כוס אגוזי מלך/צנוברים/קשיו/פקאן קצוצים
2 כפות גוג'י ברי מושרים במים מספר דקות ומסוננים/ 2 משמשים מיובשים אורגניים קצוצים
4 כפות שמן זית איכותי
מלח הימלאיה או מלח herbamare
אופן ההכנה:
1. לשטוף היטב את העלים וליבש היטב
2. לקצוץ דק דק את הכוסברה והפטרוזיליה
3. לקצוץ את עלי החסה והנבטים
4. לערבב את העלים ולהוסיף בצל קצוץ
5. ממש לפני ההגשה להוסיף את הפרי היבש והאגוזים הנבחרים, לתבל, לערבב היטב ולהגיש.