צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

מרק אפונה כמו פעם

זהו מרק קל להכנה, עשיר בין השאר בחלבון, ברזל, בטא קרוטן וכרום. מעולה לחולי סכרת, לסובלים מאנמיה, מעצירות, פיברומיאלגיה, קנדידה, אסתמה, אסתמה של העור ואקנה.
 
 
 
חומרים (6 מנות):
 
שקית אפונה קפואה .
1 גזר גדול.
1 בצל קצוץ דק.
1 כף שמן זית.
כפית פפריקה.
אופציונלי: 1 כפית כמון טחון.
1 כף מלח הימלאיה או herbamare .
 
 
 
אופן ההכנה:
 
1.   מאדים בצל עד להשתקפותו.
2.   חותכים את הגזר לחתיכות קטנות (ריבועים או חצי עיגול) ומוסיפים לבצל. ומערבבים כדקה
3.   מוסיפים את שמן הזית ומערבבים. לאחר כדקה מוסיפים את האפונה הקפואה ומערבבים.
4.   לאחר כחמש דקות על אש בינונית, מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי האפונה (כ 6 כוסות).
5.   כאשר המים רותחים, מוסיפים את המלח ומנמיכים.
6.   מבשלים על אש נמוכה 40 דקות, מוסיפים את שאר התבלינים ומכבים.
7.   בתום הבישול מרסקים מעט (הכי נוח עם בלנדר סטיק)- יש להקפיד לא לרסק הכל, כך שחצי מהמרק יישאר עם אפונה שלמה.
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים