צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גלידת שוקו בננה מצופה טבעונית

הגלידה הזו מזכירה את שלגון הבננה המצופה שוקולד הנוסטלגי. גלידה עם מעט רכיבים וכולה טבעונית שתקרר ותנעים את ימי החום הקיציים.

רכיבים (8-10 שלגונים):

לבסיס השלגון:
3 בננות בשלות גדולות, חתוכות לעיגולים ומוקפאות שעתיים לפחות
4 כפות אבקת קקאו איכותית
2 כפות מייפל/נקטר קוקוס/סילאן טבעי
שדרוג (לא חובה בכלל אבל אם כבר יש לכם בבית...): כף שקדימון או 4 כפות קרם קוקוס 

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו לפחות (אוהבת מאאאד את של ויואני Vivani)
3 כפות שמן קוקוס
2-4 כפות נקטר קוקוס/סילאן -בהתאם למתיקות הרצויה

אופן ההכנה:
1. טוחנים היטב היטב בננות, קקאו וממתיק עד שאין גושים כלל.
2. שופכים למיכלי גלידה מסיליקון/תבנית שקעים מסיליקון ומניחים מקל ארטיק באמצע.
3. מקפיאים 3 שעות לפחות.
4. מחממים על אש נמוכה את חומרי הציפוי תוך כדי בחישה מתמדת. מצננים
5. שולפים את השלגונים מהתבניות וטובלים בציפוי.
6. מחזירים להקפאה של שעה לפחות.


 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים