| חומרים לכ 10 פרלינים:
חצי כוס שמן קוקוס מומס (אפשר ורצוי להשתמש ברבע כוס חמאת קקאו ורבע כוס שמן קוקוס)
רבע כוס מייפל אמיתי
חצי כוס אבקת קקאו איכותית- אפשר קקאו נא
למילוי: חמאת בוטנים אורגנית/ חמאת שקדים/טחינה גולמית משומשום מלא/חמאת קוקוס של ג'מוקה (אפשר לערבב עם כף מייפל לאוהבי המתוק)
אפשר להוסיף מזונות על לשוקולד כגון: כפית מאקה, כפית לוקומה, כפית אבקת פטריות כח מסוג כלשהו, חצי כפית ספירולינה, חצי כפית עשב חיטה/שעורה של "עתיד ירוק, כפית אשווגנדה וכדומה...
אופן ההכנה:
1. להמיס את שמן הקוקוס (וחמאת הקקאו במידה ובחרתם לשלב)
2. להוסיף את אבקת השוקולד ולערבב היטב
3. להוסיף את המייפל רק כאשר הקרם אינו חם ולערבב היטב
4. בשקעים של תבנית סיליקון* לשפוך חצי מקרם השוקולד ולהכניס למקפיא להתייצבות
5. להוציא מהמקפיא ולמרוח בעדינות את המילוי הנבחר
6. לשפוך את שאר קרם השוקולד על המילוי ולהקפיא היטב
7. לחלץ את הפרלינים מתבנית השקעים ולשמור בקופסת זכוכית אטומה במקפיא
* מומלץ להשתמש בתבנית שקעים שאינם קטנים מדי כדי להצליח למרוח את המילוי- אני משתמשת בתבנית עם צורות של פרח בגודל של תחתית כוס זכוכית
|
|
|
|
|