צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

ממרח חומוס ביתי משובח

חומוס נקרא במקור "חימצה" כיוון שהוא נוטה להחמיץ מאד מהר. תארו לכם כמה חומרים משמרים שמים לו היצרנים כדי שיחזיק מעמד שבועיים ואף יותר. כשאתם מכינים לבד, הכינו כמות לא גדולה שתספיק לכם ללא יותר מארבעה ימים- מעבר לכך החומוס מתחיל להתקלקל. ממרח מעולה לסוכרתיים, בעלי כולסטרול גבוה, לחץ דם גבוה, עצירות, מעי רגיז, אוסטיאופורוזיס.
 
רכיבים:
 
1 כוס חומוס מוכן (אפשר להשתמש בגרגרי חומוס של סנפרוסט). *
חצי כפית מלח הימלאיה או תערובת לתיבול אורגנית בשם herbamare.
4 כפות שמן זית.
4 שיני שום.
4 כפות טחינה משומשום מלא.
1 כפית כמון.
מיץ מלימון אחד.
מים לפי הצורך.
 
אופן ההכנה:
 
1. את כל החומרים שמים במעבד מזון ומועכים.
2. מוסיפים מעט מים תוך כדי הטחינה עד לקבלת מרקם רצוי.
3. אפשר לשמור כמה גרגרי חומוס שלמים ולפזר במרכז צלחת ההגשה יחד עם הזלפת שמן זית, עשבי תיבול ופפריקה.
 
 
 
* כדאי להשתמש בחומוס מונבט: משרים את החומוס 12 שעות במים רגילים. מניחים על מגבת לחה על תבנית בתנור כבוי למשך 24 שעות. שוטפים את החומוס ומבשלים במים חצי שעה. מסננים וממשיכים לפי ההוראות הנ"ל.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים