צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

כדורים קראנצ'יים בטעם נוטלה

הכדורים שלפניכם מכילים פצפוצי חיטת קמוט שהיא חיטה מזן קדום (עתיקה אף יותר מחיטת הכוסמין), בעלת טעם אגוזי מתקתק. הקמוט היא כוכבת חדשה בארצנו ויש לה הרבה מה להציע לנו: היא עשירה בחלבון מלא, אבץ, מגנזיום, סלניום, מנגן, ויטמיני B וויטמין E, סיבים תזונתיים והיא אף ידידותית לעיכול.

רכיבים (כ 25 כדורים):

חצי כוס קקאו
קורט מלא הימלאיה
כוס שקדים טחונים
חצי כוס שמן קוקוס מומס
כוס ממרח מסיבת אגוזים/חמאת אגוזי לוז/צ'ופלה 
חצי כוס סילאן טבעי או דבש
כפית תמצית וניל טבעית
3 כוסות פצפוצי קמוט עם אופציה לעוד 
קוקוס טחון לגלגול

אופן ההכנה:
  1. שוברים חצי מכמות הקמוט (...), מערבבים עם שאר החומרים היבשים יחד ובקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים.
  2. מאחדים בין שתי התערובות ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מצופים היטב. אם התערובת דביקה מדי יש להוסיף עוד פצפוצי קמוט.
  3. מכניסים למקפיא להתקשות- כך יהיה קל יותר לכדרר.
  4. מכדררים כדורים לגודל של אגוז מלך ומגלגלים בקוקוס טחון (אם התערובת נעשית קשה לכדרור מכניסים שוב למקפיא.
  5. שומרים בהקפאה ואוכלים הישר מהמקפיא.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים