צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גלידת ספירלה ספירולינה טבעונית

הגלידה הזו גם יפה וגם בעלת אופי כי היא מכילה מזונות על ולכן יש כאן פינוק מזין ממש! אז הכינו והתענגו עליה ללא יסורי מצפון...

רכיבים ( כ 8 מנות):

4 כפות גדושות ממרח קשיו טבעי
150מ"ל קרם קוקוס טבעי
רבע כוס חמאת קקאו מומסת
כפית אבקת מאקה
חצי כפית אבקת ספירולינה כחולה
רבע כפית גרגרי וניל
קורט מלח הימלאיה
10 טיפות סטיביה איכותית/רבע כוס מייפל
2 כוסות מים 

אופציות למזונות על נוספים: 1 כפית לוקומה, 1 כפית מסקיט, 1 כפית לציטין, 1 כפית אינולין (אפשר מכולם כמובן!)

לקרם השוקולד:

רבע כוס שמן קוקוס מומס
3 כפות אבקת קקאו
רבע כוס מייפל

אופן ההכנה:

1. לטחון את כל רכיבי הגלידה היטב למרקם הומוגני חלק לגמרי
2. למזוג את התערובת החלקה לתבניות סיליקון בצורת מגנום- או כל צורה אחרת 
3. להמיס את חומרי הקרם על אש נמוכה ולאחר שהקרם מתקרר לשפוך בצורה של פס לאורך הגלידה ועם קיסם ליצור צורהשל ספירלה
4. להכניס מקל ארטיק לכל מנה ולהקפיא




 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים