צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

קציצות קינואה ועדשים כתומות

רכיבים (4 מנות):
 
3/4 כוס עדשים כתומות שטופות היטב
כוס קינואה
בצל קצוץ
2 שיני שום
1 כפית כמון
1 כף רסק עגבניות
1 כפית צ'ילי מיובש
1 בצל ירוק קצוץ דק
חצי כוס גרעיני חמניה טחונים.
שליש צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף מלח הימלאיה או herbamare.

מומלץ להגיש עם טחינה משומשום מלא בהכנה ביתית 
 
אופן ההכנה:
 
1. מבשלים את העדשים עם 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים עד שהעדשים מתבשלות.
2. מאדים בצל 10 דקות, מוסיפים שום קצוץ לשתי דקות נוספות. מוסיפים קינואה וכוס מים, מרתיחים, מוסיפים מלח ומנמיכים. מוסיפים כף שמן זית ומבשלים בסיר מכוסה כרבע שעה.
3. מערבבים את הקינואה המוכנה והעדשים עם כל יתר החומרים ויוצרים כדורים בגודל שזיפים.
4. אפשר אך לא חובה לאפות על נייר אפיה אקולוגי משומן בשמן זית, ב 180 מעלות, כרבע שעה.
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים