צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

לחמניות מהירות עם בצל (עפ"י רעיון של חברתי רוני)

לחמניות מיוחדות וקלות להכנה. ניתן לאוכלן כמו עוגה או למרוח ממרח שאוהבים. מצוינות לסובלים  ממעי רגיש מקנדידה, ממיגרנה, מאסתמה, מבעיות בעור, מעצירות, מסכרת, מכולסטרול גבוה, מכיבים עיכוליים, PMS ומיתר לחץ דם.
 
רכיבים (12 לחמניות):
 
2 כוסות קמח שיפון או 1 כוס קמח שיפון ו- 1 כוס קמח כוסמין מלא.
כפית גדושה סודה לשתיה.
½1 כוסות חלב שקדים או חלב סויה (אורגני לא ממותק)
2 בצלים גדולים.
חצי כפית מלח הימלאיה או herbamare
2 כפות שמן זית.
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות/ חצי כפית פפריקה.
שומשום לזריה.
 
אופן ההכנה:
 
1.   קוצצים את הבצל ומאדים ללא שמן, עד שהוא נעשה שקוף ומעט קרמלי.
2.   מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את שאר החומרים ואת הבצל ומערבבים טוב.
3.   מניחים בתבניות אישיות או בתבנית שקעים.
4.   זורים שומשום ואופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים