לחמניות מיוחדות וקלות להכנה. ניתן לאוכלן כמו עוגה או למרוח ממרח שאוהבים. מצוינות לסובלים ממעי רגיש מקנדידה, ממיגרנה, מאסתמה, מבעיות בעור, מעצירות, מסכרת, מכולסטרול גבוה, מכיבים עיכוליים,
PMS ומיתר לחץ דם.
רכיבים (12 לחמניות):
2 כוסות קמח שיפו
ן או 1 כוס קמח שיפון ו- 1 כוס קמח כוסמין מלא.
כפית גדושה סודה לשתיה.
½1 כוסות חלב שקדים או חלב סויה (אורגני לא ממותק)
2 בצלים גדולים.
חצי כפית מלח הימלאיה או
herbamare
2 כפות שמן זית.
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות/ חצי כפית פפריקה.
שומשום לזריה.
אופן ההכנה:
1.
קוצצים את הבצל ומאדים ללא שמן, עד שהוא נעשה שקוף ומעט קרמלי.
2.
מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את שאר החומרים ואת הבצל ומערבבים טוב.
3.
מניחים בתבניות אישיות או בתבנית שקעים.
4.
זורים שומשום ואופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות.