צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

מרק קרם ערמונים

זהו מרק קטיפתי ומתקתק, בעל ארומה מוקרמת בלי באמת להקרים, שמצוין למיגרנות, סכרת, עצירות, מעי רגיש, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה, קנדידה ופיברומיאלגיה.
 
חומרים: (6 מנות)
 
2 כרישות פרוסות או בצל גדול קצוץ.
1 כף שמן זית/חמאה
150 גרם ערמונים בואקום או קלופים ידנית*
2 בטטות בינוניות
1 כפית מלח הימלאיה או herbamare
קורט פלפל לבן
 
 אופן ההכנה:
 
1. מאדים את הכרישה/ הבצל בסיר מכוסה על אש נמוכה עד להשתקפות (כ 10 דקות תוך ערבוב מדי פעם).
2. אם צריך מוסיפים כף מים לאידוי וריכוך הבצל במידה והוא נדבק לתחתית הסיר.
3. מוסיפים את השמן/ חמאה וממשיכים לאדות בסיר מכוסה 3 דקות.
4. מוסיפים את הבטטה, התבלינים והערמונים הטריים הקלופים ( אם הם בואקום יש להוסיפם 10 דקות לפני סוף הבישול) וממשיכים לבשל בסיר מכוסה על אש נמוכה לכ 5 דקות ( מערבבים פעם אחת באמצע).
5. מוסיפים מים עד כדי כיסוי כל החומרים + כוס נוספת.
6. מביאים לרתיחה ומנמיכים.
7.
מבשלים עם מכסה כחצי שעה עד שהבטטה רכה.
8. טוחנים בבלנדר סטיק או בבלנדר ומגישים.
  
* הדרך הכי קלה והכי פחות מלכלכת לקילוף ערמונים היא חריצת מרכז הערמון בסכין חד, הכנסה לסיר מלא במים רותחים וחליטה של עשר דקות.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים