במקום לקנות גרנולה, הכינו בבית ותראו כמה שזה פשוט. זו ארוחת בוקר מושלמת בליווי יוגורט טבעוני כמו של yogunut, חלב צמחי ללא סוכר (ממליצה על חלב קשיו/שקדים/סויה/קוקוס אורגניים) או יוגורט עיזים אורגני. מצויינת לסכרתיים, לסובלים מכולסטרול גבוה, מיתר לחץ דם, מאנמיה, מכיבים עיכוליים,
PMS, קנדידה, אסתמה של העור, היפותירואידיזם, ומיגרנה.
רכיבים (20 מנות):
חצי ק"ג שיבולת שועל מלאה או
כוסמת מונבטת (בקישור יש הנחיות כיצד להכין)
רבע כוס פרג לא טחון.
חצי כוס שקדים חצויים.
רבע כוס צנוברים/גרעיני דלעת.
רבע כוס פתיתי קוקוס.
חצי כוס שומשום מלא.
רע כוס פרג שלם.
חצי כוס אגוזי קשיו / אגוזי פקאן חצויים.
כוס צימוקים/דובדבנים מיובשים אורגניים (למי שאין קנדידה).
חצי כוס זרעי פשתן שלמים.
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה.
6 כפות סילאן (למי שיש קנדידה: 20 טיפות סטיביה).
* אפשר כמובן להתפרע ולגוון ולהוסיף זרעי ציה, קינמון טחון, משמשים מיובשים אורגניים קצוצים וכל העולה על דמיונכם הפרוע בהתאם לטעמכם הקולינרי!
אופן ההכנה:
1.
מערבבים בתבנית אפיה שמן קוקוס סילאן, שומשום ושיבולת שועל.
2. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה ומערבבים מדי פעם.
3.מכבים את התנור ו
מוסיפים את שאר הרכיבים חוץ מזרעי הפשתן והצימוקים / דובדבנים ומשאירים בתנור החם לעוד 20 דקות.
4.מוציאים מהתנור ומוסיפים זרעי פשתן קשיו / פקאן חצוי וצימוקים / דובדבנים מיובשים.
5.מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.