צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

גרנולה ללא סוכר

במקום לקנות גרנולה, הכינו בבית ותראו כמה שזה פשוט. זו ארוחת בוקר מושלמת בליווי יוגורט טבעוני כמו של yogunut, חלב צמחי ללא סוכר (ממליצה על חלב קשיו/שקדים/סויה/קוקוס אורגניים) או יוגורט עיזים אורגני. מצויינת לסכרתיים, לסובלים  מכולסטרול גבוה, מיתר לחץ דם, מאנמיה, מכיבים עיכוליים, PMS, קנדידה, אסתמה של העור, היפותירואידיזם, ומיגרנה.
 
רכיבים (20 מנות):
 
חצי ק"ג שיבולת שועל מלאה או כוסמת מונבטת (בקישור יש הנחיות כיצד להכין)
רבע כוס פרג לא טחון.
חצי כוס שקדים חצויים.
רבע כוס צנוברים/גרעיני דלעת.
רבע כוס פתיתי קוקוס.
חצי כוס שומשום מלא.
רע כוס פרג שלם.
חצי כוס אגוזי קשיו / אגוזי פקאן חצויים.
כוס צימוקים/דובדבנים מיובשים אורגניים (למי שאין קנדידה).
חצי כוס זרעי פשתן שלמים.
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה.
6 כפות סילאן (למי שיש קנדידה: 20 טיפות סטיביה).

* אפשר כמובן להתפרע ולגוון ולהוסיף זרעי ציה, קינמון טחון, משמשים מיובשים אורגניים קצוצים וכל העולה על דמיונכם הפרוע בהתאם לטעמכם הקולינרי!
 
אופן ההכנה:
 
1. מערבבים בתבנית אפיה שמן קוקוס סילאן, שומשום ושיבולת שועל. 
2. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה ומערבבים מדי פעם.
3.מכבים את התנור ומוסיפים את שאר הרכיבים חוץ מזרעי הפשתן והצימוקים / דובדבנים ומשאירים בתנור החם לעוד 20 דקות.
4.מוציאים מהתנור ומוסיפים זרעי פשתן קשיו / פקאן חצוי וצימוקים / דובדבנים מיובשים.
5.מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים