לפניכם מתכון נוסף עם פצפוצי חיטת קמוט שעל ערכיה הרחבתי במתכון של
כדורי השוקולד הקרנצ'יים בטעם נוטלה. הכדורים האלה הם עבור מי שאוהב טעם קרמלי (כמוני!) שמתקבל מבישול סבלני של קרם קוקוס וסוכר קוקוס. כדאי לאכול את כדורי הקרמל הללו ישר מהמקפיא כי הרוטב הקרמלי נמס מהר.
רכיבים ( כ 25 כדורים):
3 כוסות חלב קוקוס 100%
3 כפות סוכר קוקוס
חצי כוס דבש/סילאן
2/3 כוס חמאת קשיו טבעית
3 כוסות פצפוצי קמוט עם אופציה לעוד
קורט מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
-
לערבב בפינג'אן חלב קוקוס עם סוכר קוקוס ולהרתיח. להנמיך ולבשל כחצי שעה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה.
-
לכבות ולהוסיף את חמאת הקשיו ולערבב היטב.
-
להוסיף דבש או סילאן ומלח הימלאיה ולערבב היטב.
-
לשפוך פנימה את פצפוצי הקמוט ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים היטב בתערובת הקרמל. אם התערובת רטובה מדי יש להוסיף פצפוצי קמוט ואם התערובת לא מספיק דביקה יש להוסיף חמאת שקדים.
-
להכניס למקרר לכחצי שעה עד להתקשות כדי שיהיה נח לכדרר.
-
להוציא מהמקרר, לכדרר לגודל של אגוזי מלך ולשמור בהקפאה.