צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

כדורי קרמל טבעוניים עם פצפוצי קמוט

לפניכם מתכון נוסף עם פצפוצי חיטת קמוט שעל ערכיה הרחבתי במתכון של כדורי השוקולד הקרנצ'יים בטעם נוטלה. הכדורים האלה הם עבור מי שאוהב טעם קרמלי (כמוני!) שמתקבל מבישול סבלני של קרם קוקוס וסוכר קוקוס. כדאי לאכול את כדורי הקרמל הללו ישר מהמקפיא כי הרוטב הקרמלי נמס מהר.

רכיבים ( כ 25 כדורים):

3 כוסות חלב קוקוס 100%
3 כפות סוכר קוקוס
חצי כוס דבש/סילאן
2/3 כוס חמאת קשיו טבעית
3 כוסות פצפוצי קמוט עם אופציה לעוד
קורט מלח הימלאיה

אופן ההכנה:
  1. לערבב בפינג'אן חלב קוקוס עם סוכר קוקוס ולהרתיח. להנמיך ולבשל כחצי שעה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה.
  2. לכבות ולהוסיף את חמאת הקשיו ולערבב היטב.
  3. להוסיף דבש או סילאן ומלח הימלאיה ולערבב היטב.
  4. לשפוך פנימה את פצפוצי הקמוט ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים היטב בתערובת הקרמל. אם התערובת רטובה מדי יש להוסיף פצפוצי קמוט ואם התערובת לא מספיק דביקה יש להוסיף חמאת שקדים.
  5. להכניס למקרר לכחצי שעה עד להתקשות כדי שיהיה נח לכדרר.
  6. להוציא מהמקרר, לכדרר לגודל של אגוזי מלך ולשמור בהקפאה.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים