צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

מרק מאש

מרק קל להכנה, משביע ובריא. שעועית המאש נחשבת למזון שתומך בכבד ועוזר לניקויו. המרק טוב לסובלים מפיברומיאלגיה, עצירות, מעי רגיש, סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, קנדידה, אקנה, סרטן, מחלות כבד, בעיות בעור ודיכאון חורף...
 
רכיבים (4 מנות):
 
כוס מאש (כדאי מאד להשרות 2-8 שעות לפני ההכנה).
3 כוסות מים.
בצל גדול קצוץ דק.
2 גזרים חתוכים לקוביות.
2 כפות שמן זית.
1 כפית כמון.
חצי כף מלח הימלאיה או herbamare
 
אופן ההכנה:
 
1. מאדים בצל בסיר (ללא שמן) עד להשתקפותו.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ  מהתבלינים והשמן  ומביאים לרתיחה.
3.מוסיפים את התבלינים, מנמיכים ומוסיפים שמן זית. מבשלים כ 40 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעט ושעועית המאש מתנפחת.
4. מי שאוהב מרקם של נזיד יכול להמשיך ולבשל עד שהמים מתאדים כליל ואפשר לטחון את המרק באופן חלקי או מלא. 

 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים