תוספת מעניינת ומשדרגת לסלט. התוספת מכילה סיבים תזונתיים ושום, שכידוע טוב ליתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, סרטן, חיזוק מערכת החיסון ולחימה בחיידקים ופרזיטים שונים.
רכיבים:
4 פרוסות לחם שיפון או כוסמין מלא.
3 שיני שום מעוכות.
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה.
שליש כוס שמן זית.
כפית פפריקה (אפשר חריפה)
רבע כפית מלח הימלאיה או
herbamare .
אופן ההכנה:
1.
חותכים את הלחם לריבועים קטנים.
2.
מערבבים עם שאר החומרים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות, כעשרים דקות עד שהלחם משחים. יש לערבב מדי פעם תוך כדי אפיה.