צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

שקשוקה ירוקה

שקשוקה אדומה מוכרת בכל בית אבל לא לכולם היא מתאימה: בעיקר לא לחולי סוכרת ולמי שיש הליקובקטר פילורי, דלקות פרקים וגאוט. השקשוקה הירוקה מתאימה לכולם ואפילו נחשבת למנה שהיא כתרופה לעיניים- הלוטאין שבתרד ובחלמון הביצה ועוד נוגדי חימצון שיש בשניהם יוצרים סינרגיה של רכיבים מזינים שהעין מורכבת מהם ולכן המנה הזו תועיל לחיזוק הראיה, מניעה וטיפול בקטרקט, גלאוקומה ושאר בעיות הקשורות לעיניים.

את המנה יש לאכול מיד לאחר הכנתה ובזמן שהיא תתבשל הקדימו לאכול סלט מגוון- רעיונות לסלטים מצוינים תמצאו בקישור: לחצו כאן

ר
כיבים למנה אחת:

כוס דחוסה בעלי תרד
רבע בצל -רצוי סגול- קצוץ דק
כף שמן זית
ביצה אורגנית
מלח לפי הטעם
ואפשר גם תבלינים שאתם אוהבים כמו: כמון, קארי, פפריקה, צ'ילי וכו'.

אופן ההכנה:

1. אדו את הבצל בסיר עם מכסה כ 10 דקות עד להשתקפותו- ללא שמן- אפשר להוסיף כף מים ולערבב מדי פעם.
2. הוסיפו את עלי התרד השטופים בסיר עם מכסה ואדו על חום נמוך 10-15 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם. הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב.
3. הוסיפו כף שמן זית ופתחו את הביצה על מצע התרד המאודה וכסו מיד
4. המשיכו לבשל על חום נמוך כ 10 דקות עד להתייצבות החלמון.
5. כבו ואיכלו מיד - כך המנה תכיל את כל הרכיבים החשובים לעיניים.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים