צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

ממרח עדשים כתומות מפתיע

ממרח כתום שמתחבב מיד על כל מי שטועם אותו- מחביא בתוכו שפע של בטא קרוטן בנוסף לשלל ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון. נהדר על קרקרים ולחמים. בנוסף, אפשר לטבול בו רצועות קולורבי/גזר/לפת או כל ירק אחר שבא לכם.

רכיבים:
כוס עדשים כתומות מושרות כשעה ושטופות היטב
חצי צרור עלי כוסברה/פטרוזיליה
חצי כפית מלח הימלאיה דק
2 שיני שום
חצי כוס פקאן קלוף
3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
1. לסנן את העדשים ממי ההשריה ולשטוף היטב.
2. להרתיח את העדשים בסיר עם מים עד כדי כיסוי, להנמיך ולבשל 20 דקות.
3. לסנן את העדשים, לצנן ולשים בבלנדר.
4. להוסיף את שאר הרכיבים ולטחון היטב למרקם של ממרח.
5. לשמור בצנצנת זכוכית במקרר- נשמר כשבוע.
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים