הקרפ הזה נולד מסרטון של קונדיטורית פופולארית שהבן שלי ראה ומיד ביקש שאכין לו גם. אז לאחר שהבראתי את המתכון והוא הפך לארוחה האהובה על הילדים שלי אני חולקת אותו אתכם- כי הכי כיף זה להכין לילדים שלנו (וגם לנו) ארוחות "מושחתות" ומאד מזינות!
רכיבים ( 4-5 קרפים):
כוס חלב קוקוס/חלב עיזים/כף גדושה חמאת שקדים או חמאת קשיו מומסת בכוס מים רותחים
8 טיפות סטיביה/כף סילאן/כף קסיליטול טבעי
כפית תמצית וניל טבעית
כוס קמח כוסמין
קורט מלח
ביצה אורגנית
מים לפי הצורך
לטיגון: חמאה או שמן קוקוס
אופציה להעשרה: כף אבקת MCT
אופציות למילוי: סירופ מייפל טבעי, ממרח צ'ופלה, חמאת שקדים, חמאת קשיו, חמאת קוקוס עם אבקת מאקה, דבש, ריבה טבעית וכדומה.
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב לתערובת הומוגנית נוזלית.
2. אם התערובת לא נוזלית יש להוסיף עוד מים.
3. לחמם מחבת עבה ולהמיס כפית חמאה/שמן קוקוס.
4. ליצוק על המחבת כמות שתכסה את כל המחבת - יש להקפיד על עובי דק כמה שניתן.
5. לטגן על חום בינוני כ 5 דקות ולהפוך לעוד כ 4 דקות.
6. לחזור על הפעולה עד לגמר הבלילה.
7. למלא במה שאוהבים ולהתענג!