רכיבים (8 פלורנטיניות):
1 כוס שבבי שקדים פרוסים
רבע כוס קמח כוסמין
1/3 כוס סוכר קוקוס או קסיליטול.
1/4 כוס נקטר קוקוס.
4 כפות חמאה/ שמן קוקוס
קורט נדיב מלח הימלאיה
חצי חפיסת שוקולד מריר 70% (אני אוהבת את של vivani)
אופן ההכנה:
1. יש לערבב בקערה שקדים וקמח
2. בסיר קטן להמיס את שאר הרכיבים חוץ מהשוקולד ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
3. להסיר מהאש ולערבב היטב עם תערובת השקדים הקמח.
4. בעזרת כף להניח על נייר אפיה בתבנית במרחק גדול אחד מהשני. לשטח בעזרת גב הכף.
5. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כ 5-8 דקות- עד שהשוליים יהיו זהובים. לכבות ולהשאיר בתנור לדקה נוספת.
6. לצנן היטב ובינתיים להמיס את השוקולד בבאן מרי תוך ערבוב, למזוג על כל פלורנטינית את השוקולד ולשטח בזהירות.
7. להכניס בזהירות למקרר עד להתגבשות השוקולד ואז לאחסן בכלי אטום במקפיא.