צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

עוגיות ט"ו בשבט

את העוגיות האלה מכינים מכל השאריות של פירות ט"ו בשבט, אבל לא כדאי לחכות עד לחג הזה כדי ליהנות מהן. מומלץ ביותר להשתמש בפירות אורגניים שלא יובשו עם דו תחמוצת הגופרית ולא הוסיפו להם סוכר (בעיקר משמשים, צימוקים בהירים ושזיפים)
 
רכיבים (50 עוגיות):
 
160 גרם מישמשים מיובשים אורגנים.
125 גרם שזיפים מיובשים מגולענים.
200 גרם צימוקים שחורים אורגנים חצויים או חמוציות מיובשות אורגניות
5 תאנים.
5 תמרים מגולענים.
חצי כוס אגוזי מלך/קשיו/שקדים/פקאן קצוצים.
חצי כוס שמן קוקוס מומס מכבישה קרה (אני אוהבת את של jammoka)
רבע כוס סוכר קוקוס/סילאן.
2 ביצים אורגניות.
4 כפות קמח בננה ירוקה/קמח אגוזי נמר/ כוסמין מלא/ קמח שיבולת שועל (אני משתמשת בקמחים של "עתיד ירוק")
רבע כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום.
מיץ מחצי לימון.
3 כפות ריבת מישמשים/תאנים/שזיפים טבעית.
 
אופן ההכנה:
 
1. קוצצים את הפירות היבשים לחתיכות קטנות- כדאי לבדוק אותם לפני וקל יותר לגזור אותם מאשר לחתוך.
2. מערבבים עם שאר החומרים היטב, אם העיסה יבשה מדי יש להוסיף שמן קוקוס ואם היא נוזלית מדי יש להוסיף קמח - העיסה צריכה להיות מעט דביקה.
3. יוצרים עיגולים ומשטחים.
4. מניחים בתבנית אפיה ואופים בחום של 160 מעלות כעשרים דקות.
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים