צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

אנטיפסטי קליל ובריא

סלט? מנה בפני עצמה? המינוח לא חשוב העיקר שזה טעים, בריא, משביע וקליל. מנה עשירה בנוגדי חמצון חשובים ומתאימה לכל מי שלא סובל מדלקות שונות ובפרט דלקות פרקים (שאם כן אז עליו להתרחק מירקות ממשפחת הסולניים שהם: חצילים, תפוחי אדמה, עגבניות ופלפלים בכל הצבעים).
 
רכיבים (8 מנות):
 
1 חציל גדול פרוס לחתיכות בעובי לא דק מדי ולא עבה.
שלושה בצלים פרוסים- רצוי בצלים סגולים
שלושה קישואים חתוכים לעיגולים.
ארבע גמבות בצבעים שונים.
ראש שום מפורק.
גזר חתוך לרצועות דקות.
פרחי ברוקולי וכרובית
ואפשר גם שומר פרוס, לפת פרוסה לעיגולים, דלעת חתוכה לקוביות
 
למריחה:
 
חצי כוס שמן זית.
רבע כוס מים.
כף כמון (אם אוהבים).
חצי כף מלח הימלאיה או תערובת תיבול herbamare.
שתי כפות פפריקה.
ואם אתם אוהבים הוסיפו אבקת צ'ילי, עלי טימין, עלי זעתר וכדומה.
 
אופן ההכנה:
 
1. מניחים את הירקות על ניר אפיה.
2. מברישים את הירקות בתערובת למריחה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות.
4. הופכים את הירקות ומברישים שוב בתערובת למריחה.
5. אופים עוד כרבע שעה.

שימו לב: יש ירקות שיהיו מוכנים לפני האחרים אז הוציאו אותם והמשיכו לאפות את השאר עד לדרגת האפיה הרצויה.
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים