צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

עוגת גבינה שוקולד טבעונאית

זוהי אחת מהעוגות המוצלחות בסדנאות הרו פוד שלי 
ולי אישית 
היא מזכירה טעם של מילקי. מעט מורכבת יחסית למתכונים האחרים שלי אך שווה את ההשקעה!

לתחתית:

3 כוסות אגוזי מלך (רצוי מושרים כ 4 שעות)
3 כפות קקאו
4 כפות סילאן טבעי
קורט מלח

למילוי:

2 כוסות קשיו (רצוי מושרים כחמש שעות)
2 כפות חמאת שקדים
חצי כוס מייפל טבעי
רבע כוס לימון
1 כפית תמצית וניל/חצי כפית גרגרי וניל
רבע כפית מלח
1 כוס מים

לעיטור השוקולד:

חצי כוס חמאת שקדים
3 כפות מים
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות סילאן
לפיזור: שבבי קקאו

אופן ההכנה:
  1. טוחנים את חומרי התחתית היטב, מהדקים לתבנית זכוכית/כוסיות אישיות/תבניות סיליקון אישיות
  2. טוחנים היטב את חומרי המילוי ושופכים על התחתית בעדינות. מיישרים היטב בעזרת סכין.
  3. מערבבים את חומרי העיטור-  אם העיסה סמיכה מדי אפשר להוסיף מעט מים. מניחים בתלוליות על העוגה ומחדירים מעט פנימה בצורה סיבובית עם הכפית ליצירת צורה של שיש. לפינוק יתר מניחים תלולית מקרם השוקולד במרכז העוגה.
  4.  אפשר גם לפזר שבבי קקאו לתוספת קראנצ'ית.
  5. מקפיאים לפחות 5 שעות לפני ההגשה. אם מכינים בכוסיות אישיות אפשר להסתפק בהקפאה של שעתיים. במידה והעוגה עברה הקפאה ארוכה יש להוציא 10 דקות לפני האכילה.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים