לפניכם מתכון שאתם פשוט חייבים לנסות- המרקם והטעם של הגלידה הזו ישכיחו מכם את החום המעיק של הקיץ הישראלי!
רכיבים (4 מנות):
2 בננות בשלות מאד
כוס תותי עץ סגולים/דובדבנים מגולענים/פטל סגול קפוא או טרי
2 כפות ממרח שקדים טבעי
כוס קרם קוקוס אורגני 17% שומן לפחות
4 כפות סילאן- רצוי לטעום לפני ההוספה - יתכן ויהיה לכם מספיק מתוק מהפירות ואז אין צורך בהמתקה נוספת.
כפית לציטין- לא חובה
אופן ההכנה:
1. טוחנים היטב את כל המרכיבים בבלנדר חזק ומקפיאים לפחות 5 שעות.
2. להוציא כחמש דקות לפני ההתענגות...
* אפשר להקפיא בתבניות סיליקון עם צורה חביבה,
לנעוץ מקל ארטיק (ניתן להשיג בחנויות יצירה).