צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרפו לקבוצת הווצאפ השקטה לקבלת טיפ בריאותי יומי ומתכון בריא בכל שבוע
לחצו כאן להצטרפות
  
 
 
להצטרפות לאינסטגרם לחצו כאן
 

פשטידת דלעת וצנוברים

פשטידה קלה להכנה ועשירה בבטא קרוטן וסידן. טובה לבעיות עור, אוסטאופורוזיס, פיברומיאלגיה, ו PMS.
 
רכיבים (8 מנות):
 
400 גרם דלעת מגוררת.
חצי חבילת טופו אורגני מגורר.
2 ביצים אורגניות.
1 יוגורט עיזים 3%.
150 גרם גבינת צאן קשה מגוררת- רצוי אורגנית או לפחות ללא חומרים משמרים ( של משק יעקבס, בית יצחק, נאות סמדר, צאלה...).
חצי כפית גרעיני כוסברה טחונה (לא חייבים אם לא אוהבים)
3 שיני שום כתושות או בצל ירוק קצוץ דק.
3 כפות צנוברים 
גרעיני דלעת לקישוט
 
אופן ההכנה:
 
1. מערבבים את כל החומרים יחד.
2. שמים בתבניות אישיות או בתבנית של שקעים.
3. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה.
4. אפשר לשדרג עם תחתית מבצק מיוחד מקמח עדשים מהמתכון הזה
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים