הטראפלס האלה אינם כמו שום דבר שאתם מכירים! קמח הבננה עם שאר הרכיבים שיש בהם מניבים כדורים נימוחים שבכל ביס מעלים אתכם לגבהי טעמים ומרקמים שנמשכים גם אחרי ומותרים ענן של עונג מתמשך. קמח הבננה הוא סופרפוד- אין לו טעם בכלל, הוא עשיר בסיבים תזונתיים, מהווה מצע לחיידקי המעי הידידותיים, מוריד ערכי סוכר וכולסטרול בדם והוא נטול גלוטן.
התאהתי בקמח הזה לפני כמה שנים והצלחתי לגרום ליבוא שלו לארץ וכעת אפשר למצוא אותו בחנויות הטבע ואצלי בקליניקה.
רוצו להשיגו וטוסו להכין את הטרפלס האלה- חבל על כל דקה שעוברת בלעדיהם...
רכיבים (ל 10 כדורי עונג):
4 כפות קמח בננה ירוקה
4 כפות אבקת קקאו
קורט מלח הימלאיה
4 כפות שמן קוקוס נוזלי מכבישה קרה
4 כפות חמאת שקדים טבעית
רבע כוס סירופ מייפל טבעי
אפשרויות לגלגול: שבבי קוקוס, פרורי אגוזים, אבקת קקאו
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את החומרים היבשים
2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומעבדים לעיסה חלקה ומעט דביקה
3. אפשר להניח במקרר לכ 10 דקות ליצוב כך שיהיה נח יותר לגלגל. שימו לב: אם העיסה לא דביקה כדאי להוסיף שמן קוקוס/חמאת שקדים
4. מכדררים ומגלגלים בקוקוס/אגוזים/קקאו
5. הכדורים נשמרים במקרר כשבוע ובמקפיא כחודשיים.