רכיבים (כ 15 כדורים):
1 כוס חמאת שקדים (אני אוהבת את של "שקדימון")
חצי כוס דבש לא מחומם.
כפית תמצית וניל (אמיתית בבקשה)
חצי כוס קמח קוקוס.
חצי כוס זרעי ציה טחונים.
חצי כפית שטוחה מלח הימלאיה דק.
חצי כוס שוקולד ציפס (ממליצה לקצוץ לבד שוקולד מריר עם לפחות 60% מוצקי קקאו לגודל של שוקולד צ'יפס)
אופן ההכנה:
לטחון היטב את כל החומרים חוץ מהשוקולד צ'יפס.
להוסיף את השוקולד ציפס וטחון בפולסים קצרים- שלא ינמסו וישארו כחתיכות קטנות
ליצור כדורים בגודל של כדור שוקולד
לשמור בהקפאה ולהוציא כ 10 דקות לפני ההתענגות...