| אלו הם מאפינס ממכרים, נימוחים ומשגעים מקמח קוקוס, נטולי גלוטן ומוצרי חלב- מומלץ להסתער עליהם בעודם חמימים אך הם יהיו מצוינים גם אם יישמרו במקפיא (עד חודש) רק זיכרו להוציא ולחמם מעט לפני ההסתערות.
רכיבים:
6 כפות שמן קוקוס
150 גרם שוקולד מריר 60% לפחות
3 ביצים
חצי כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח הימלאיה
6 כפות סילאן/נקטר קוקוס
3 כפיות אבקת קקאו
2 כפיות שטוחות קמח קוקוס
אופן ההכנה:
-
ממיסים יחד שמן קוקוס ושוקולד על אש נמוכה תוך ערבוב, לתערובת חלקה
-
מערבלים 5 דקות במיקסר ביצים, תמצית וניל, מלח, וממתיק מועדף.
-
מאחדים את שתי התערובות ומקפלים בעדינות פנימה קקאו וקמח קוקוס.
-
ממלאים בתערובת עד מחצית מתבנית המאפין
-
אופים 10-12 דקות בחום של 160 מעלות
|
|
|
|
|